Menu

_______________________

TIRSDAG d. 10.06
Citronbagt fisk med pak choy og quinoa, frisk grøn bønnesalat, surdejsbrød og persille og citronyoghurt.

ONSDAG d. 11.06
Kartoffelpizza med rosmarin og ricotta, pasta med grillede grønne bønner, peberfrugt og basilikum, tomatpesto og surdejsbrød.

TORSDAG d. 12.06
Krydret dahl med butterbeans, spinat og basmati ris, råkostsalat med mango og mynte, raita og surdejsbrød.

FREDAG d. 13.06
Lukket arrangement.

LØRDAG d. 14.06
Hvidvinsdampede muslinger med pomme frites og aioli, grøn salat med sennepsdressing og grillede grøntsager, surdejsbrød og pisket urtesmør.

________________________

Menuén skifter hver uge.

Vi kan ikke tilpasse maden eller tage højde for individuelle allergier, og vi kan ikke garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.