_______________________
TIRSDAG d. 03.06
Paneret aubergine og tabouleh med tomater, mynte og courgetter, surdejsbrød og haydari.
ONSDAG d. 04.06
Grillede grøntsager og langtidsstegt kylling i citron og hvidvin, vandmelonsalat med oliven og rucola, focaccia og pisket urtesmør.
TORSDAG d. 05.06
Fyldte peberfrugter og ris pilaf med sprøde kikærter, palmekål- og myntesalat, surdejsbrød og tahindressing med granatæblekerner.
FREDAG d. 06.06
Pasta i frisk aspargespesto, stegte aspages, citrussalat, surdejsfocaccia og hytteostcreme.
LØRDAG d. 07.06
Stegte gnocchi med hvidløg, salvie og brunet smør, caprese salat, surdejsbrød og pesto.
________________________
Menuén skifter hver uge.
Vi kan ikke tilpasse maden eller tage højde for individuelle allergier, og vi kan ikke garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.