FARVERIGE SERVERINGER, FRISKE RÅVARER I SÆSON

ÅBEN FRA TIRSDAG-SØNDAG

Vi inviterer dig til at komme forbi og nyde en lækker snack, en varm kop kaffe eller en forfriskning.

Uanset om du har brug for et sted at slappe af med en god bog, mødes med venner, eller blot lade dig omslutte af den levende, kreative Nordhus-stemning, så er vores dør åben. Vi glæder os til at se dig og dele gode stunder sammen!

Fællesmiddag:
Langbordet er dækket op onsdag til lørdag kl. 18.00-19.30
Vores fællesmiddag serveres family style, og ugens menu offentliggøres hver mandag. Kom i god tid, så du kan nå at finde en plads og købe noget af drikke i baren. Maden serveres kl 18.00.

______________________

MENU

Onsdag:
Okonomiyaki – Japansk kålpandekage med flager af bonitotun, hjemmelavede mayo og en krydret chilisauce. Serveret med en frisk salat på edamamebønner og luftigt linsebrød.

Torsdag:
Svamperavioli med stegt palmekål, bitre salater, bønner, grape og en delikat ansjosdressing.
Serveret med luftig surdejsfocaccia og pesto.

Fredag:
Butter beans i mekhanisauce, med basmatiris og friske korianderblade.
Serveret med krydret, bagt blomkål i karry, spinat og ristet kerneblanding.
Frisk mynte- raita og varm naanbrød.

Lørdag:
BBQ-ristet hokkaido-græskar med cremet sort bønnepuré.

Serveret med frisk coleslaw, krydret chimichurri og majsbrød.

Søndag:
Misosuppe med svampe, porre, tofu og chili.

______________________

Vi kan ikke tilpasse maden eller tage højde for individuelle allergier, og vi kan ikke garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.

FÆLLESMIDDAG

Vi har få fælles sprog i verden, men mad er ét af dem – og det skal vi bruge til at udvikle os og komme hinanden ved. For der sker noget særligt, når vi spiser sammen. Derfor har mødet om måltidet en helt særlig betydning i NORDHUS. 

Vi spiser sammen til vores fællesmiddage torsdag, fredag og lørdag kl. 18.00-19.30. Kom i god tid, så vi er klar, når kokkene præsenterer maden og er klar til at servere den. 

I NORDHUS er maden grøn, farverig og inspireret af køkkener fra hele verden. Vi serverer den family style, og menuen skifter hver dag, så du kan sagtens komme flere dage i træk. Vi lægger vægt på sæsonens råvarer, og giver plads til, at der somme tider også kan snige sig lidt kød eller fisk med på bordet. Glæd dig til at se ugens menu her.

Vores lange fællesborde inviterer til samtale, og vi elsker, når man deler måltidet med ens naboer, uanset om man kender dem eller ej.

1% AF REGNINGEN GÅR TIL FOODPRINT NORDIC

Vi er medlem af Foodprint Nordic. Foodprint Nordic arbejder målrettet for at skabe et bæredygtigt madsystem, der er baseret på en sund og levende jord, og hvordan vi sammen understøtter det regenerative landbrug og dyrkelsen af næringsrige fødevarer. I NORDHUS deler vi denne ambition, fordi vi tror på, at vi alle kan og bør tage del i at skabe et regenerativt madlandskab og en grønnere fremtid. 

Som ny maddestination, ønsker vi at være en platform, der bidrager til at flere kan få viden om regenerativt jordbrug. Derfor inviterer vi også gæster og madborgere med på rejsen. Det betyder blandt andet, at vi  lægger 1% på din regning. Den ene procent går til Foodprint Nordics ‘Restore Fund’, der støtter lokale regenerative jordbrugsprojekter. Du kan læse mere om projekterne nedenfor.