Claus Meyer er hele Danmarks madmand. En dreng fra Lolland med et sultent hjerte, der satte sig for at ændre den måde, vi spiser og lever på.
Drømmer er titlen på Meyers selvbiografi og nu også på dette mad- og måltids workshow, der tager os tilbage til barndommens margarineorgier, ungdommens møde med det franske køkken og det tidlige voksenlives madfantasterier og forhudsberøvelse. Den personlige afviklingshistorie fletter sammen med en håndholdt grøntsags-masterclass, hvor udvalgte publikummer laver mad på scenen, mens Meyer og salen kollektivt undersøger medbragte måltidsresters kulinariske potentiale. Og, nå ja, selvfølgelig stiller vi det helt store spørgsmål, det, vi alle hver dag stiller os selv i denne priviligerede del af verden; ”Hvad skal vi have at spise i aften?”
Drømmer er titlen på Meyers selvbiografi og nu også på dette mad- og måltids workshow, der tager os tilbage til barndommens margarineorgier, ungdommens møde med det franske køkken og det tidlige voksenlives madfantasterier og forhudsberøvelse. Den personlige afviklingshistorie fletter sammen med en håndholdt grøntsags-masterclass, hvor udvalgte publikummer laver mad på scenen, mens Meyer og salen kollektivt undersøger medbragte måltidsresters kulinariske potentiale. Og, nå ja, selvfølgelig stiller vi det helt store spørgsmål, det, vi alle hver dag stiller os selv i denne priviligerede del af verden; ”Hvad skal vi have at spise i aften?”
Tag din kæreste, mand, kusine, hustru, penneven, tenniskammerat, skakmakker eller kollega under armen. Kom med et åbent sind og en god appetit. Der serveres let aftensmad og dessert før, under og efter showet.
PS! Showet har brug for udvalgte madrester. Så har du spændende efterladenskaber i køleskabet. En rest du er begejstret over eller noget du er ved at miste tilliden til så tag dem med. Måske kommer netop DIN rest med på scenen når der blændes op for ”Vild med rester”
Claus Meyer er hele Danmarks madmand. En dreng fra Lolland med et sultent hjerte, der satte sig for at ændre den måde, vi spiser og lever på.
Drømmer er titlen på Meyers selvbiografi og nu også på dette mad- og måltids workshow, der tager os tilbage til barndommens margarineorgier, ungdommens møde med det franske køkken og det tidlige voksenlives madfantasterier og forhudsberøvelse. Den personlige afviklingshistorie fletter sammen med en håndholdt grøntsags-masterclass, hvor udvalgte publikummer laver mad på scenen, mens Meyer og salen kollektivt undersøger medbragte måltidsresters kulinariske potentiale. Og, nå ja, selvfølgelig stiller vi det helt store spørgsmål, det, vi alle hver dag stiller os selv i denne priviligerede del af verden; ”Hvad skal vi have at spise i aften?”