Sunday Lunch // David de Silva

søndag 16.11.2025 11:30 150
11:30 pris150 DKK

Menu

Grandmas’ Chicken Curry
Frilandskylling i stærk og krydret sauce med
srilankansk ristet karry, rød chili, gurkemeje, kanel, kardemomme, nelliker,
citrongræs, ingefær, grøn frisk chili og kokosmælk

 

Samba rice
Aromatiske srilankanske ris

 

Beetroot Curry
Rødbede i krydret sauce med koriander, rød chili, kokosmælk

 

Green bean mallung
Stir fried fintsnittede grønne bønner med, revet kokos, løg og chili

 

Parippu dhal curry
Dhal af røde linser med gurkemeje, kanel og karryblade

 

Aubergine Mojo
Stærk og krydret pickle med aubergine, varme krydderier og tamarind

 

Potato kiri hothi
Kartofler i mild kokossauce med bukkehorn, gurkemeje og karryblade

 

“Gotu Kola” salad
Frisk salat af gotu kola/grønkål, løg, tomat, revet kokos og lime

 

Coconut sambol
Revet kokosnød vendt med finthakkede løg, frisk lime og rød chili

 

Spicy lunu sambol
Stærk løg- og tomat “salat” med sort peber og frisk grøn chili

 

Papadums
Sprøde linse chips

 

__________________________

Buffet: 150 kr.

Tilkøb:

  • Kyllingeoverlår: 50 kr.

  • Kage: 45 kr.

  • Lime lemonade: 50 kr.

Glæd dig til en smagfuld søndagsoplevelse, når Nordhus inviterer til en helt særlig frokost i selskab med kokken David de Silva. David er tidligere manden bag Davids Bistro på Østerbro og står nu bag KANDY SPICES.

Davids passion for krydderier begyndte allerede som barn i farmors udekøkken i Colombo, Sri Lanka – hvor ristede krydderier og dufte fra åben ild satte retningen for en livslang kærlighed til det Srilankanske køkken.

Denne søndag servere David de Silva en autentisk srilankansk buffet, inspireret af hans kulinariske rødder og opvækst.

____________________