Hjem for kulturskabere og kulturoplevelser

Åbner 2024

åben nu for Ansøgninger

Her på siden kan du nu ansøge om at blive kulturskaber i Nordhus på vores allerførste hold. I ansøgningen vil vi gerne lære dig og dine drømme for fremtiden at kende.

Du vælger om forløbet skal vare enten 6 eller 12 måneder fra 8. august 2024. Forløbet har fokus kulturiværksætteri som helhed, og i ansøgningen skal du også vælge, om du i dagligdagen vil arbejde med Musik & Event eller Gastronomi & Værtskab.

BLIV KULTURSKABER
PÅ VORES FØRSTE HOLD

// ANSØG NU // 

Proces og optagelse

I Nordhus har vi plads til ca. 30 kulturskabere ad gangen, der både lærer, arbejder og bor i Nordhus. Vil du ansøge om at blive kulturskaber på vores første forløb, der starter midt juli, så skal du udfylde ansøgningsskemaet her på siden.

HERFRA SER PROCESSEN SÅDAN UD:

1. ÅBEN FOR ANSØGNINGER: Fra den 22. januar – 1. marts 2024 kan du søge om at blive kulturskaber igennem vores online ansøgningsskema her på siden. Du skal vælge om, du vil være kulturskaber i enten 6 eller 12 måneder. OG du skal vælge, om du vil have fokus på Musik & Event eller Gastronomi & Værtskab.

2. WORKSHOP I KØBENHAVN FOR UDVALGTE ANSØGERE: På baggrund af din ansøgning inviterer vi udvalgte kandidater videre til vores workshop den 6. eller 7. april 2024. Workshoppen vil være et heldagsarrangement i København. Det forventes, at du selv sørger for transport til og fra København.

3. OPTAGELSE AF 30 KULTURSKABERE: Vi optager de 30 kulturskabere, der skal bo, arbejde og lære i Nordhus efter workshoppen.

4. INDFLYTNING I NORDHUS: august 2024 flytter det første hold kulturskabere ind i Nordhus og forløbet begynder.

ét skema – 16 Spørgsmål

Vi har gjort det let at søge om at blive kulturskaber. Via ansøgningsskemaet (som du finder ved at trykke “ansøg her”), skal du svare på 17 spørgsmål. Dine svar, skal give os indblik i, hvem du er og hvad du drømmer om, så hold dig ikke tilbage.

Derudover skal du tage stilling til følgende:

1: Varighed: Vil du være kulturskaber i 6 eller 12 måneder
2: Spor: Vil du have fokus på Musik & Event eller Gastronomi & Værtskab gennem dit forløb

Du finder viden, information og detaljer om forløbet under menupunktet “Bliv kulturskaber”. Og du er velkommen til at tage fat i os, hvis du har spørgsmål. 
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

ANSØG NU
DEADLINE
01.03.24