Kok med passion for grøn madkultur til Kulturhus i Nordhavn
Er du passioneret for fællesskabet omkring måltidet og elsker at skabe gode madoplevelser? Brænder du for at skabe nye grønne retter, og er du klar til at inspirere den næste generation af fødevareambassadører? Så er du måske den kok, vi søger til Nordhus.
Vi søger dig, der:
- Har stærke kokkefærdigheder og erfaring i at skabe velsmagende, nærende og innovative retter med en grøn madprofil.
- Brænder for et bæredygtigt fødevarelandskab og ønsker at bidrage til udviklingen af næste generations fødevareambassadører.
- Er kreativ og har evnen til at lave mad, der både smager fantastisk og ser indbydende ud.
- Har en god forståelse for at minimere madspild og arbejder bevidst med bæredygtige løsninger.
- Er klar til at være en del af opbygningen af et nyt spisehus i Nordhavn, med ambitionen om at blive en unik og velbesøgt kulturdestination i København.
- Taler flydende dansk.
- Trives med skiftende arbejdstider inklusiv aften -og weekend.
Dine ansvarsområder:
- Bidrage til at oplære og guide kulturskaberne i køkkenet, og fremme deres viden og færdigheder inden for gastronomi.
- Tilberede velsmagende retter med fokus på grønne og bæredygtige råvarer.
- Bidrage med idéer til nye retter og hjælpe med at forme Nordhus’ gastronomiske profil.
- Arbejde aktivt med at minimere madspild og udnytte råvarerne bedst muligt.
- Deltage i arrangementer og workshops, der fremmer Nordhus’ madkultur –og oplevelser.
- Opretholde høje standarder for hygiejne og renlighed i køkkenet.