Menu

_______________________

TIRSDAG

Svampeboller med kartoffelmos, tyttebær og svampesovs, spædesalat med ristede græskarkerner og olie og eddikedressing, surdejsbrød og ingridærtehummus.

ONSDAG

Selleri schnitzel og brunetsmør sovs med kapers og persille,  bagekartofler med urtecreme, grillet spidskål salat og surdejsbrød.

TORSDAG

Løgtærte med gedeost, timian og mizuna. Kålsalat med snittet spidskål, ristet grønkål, rosenkål, æbler, sennepsdressing og ristede mandler. Pisket urtesmør og surdejsbrioche.

FREDAG

Spinat og ricotta ravioli med tomatsovs og parmesan, grillede courgetter og peberfrugter med linser, kapers og citron, pesto og surdejsfocaccia med olivenolie og rosmarin

LØRDAG

Græskarbygotto med syltede østershatte, parmesan og ristede græskarkerner, braiseret radicchio med vindruer og timian, aioli og surdejsbrød

________________________

 

Vi kan ikke tilpasse maden eller tage højde for individuelle allergier, og vi kan ikke garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.