Menu

_______________________

TIRSDAG 01.04.25

New Orleans gumbo med kylling og chorizo, krydrede ris, med surdejsbaguette og hvidløgssmør

ONSDAG 02.04.25

Grillet Polenta med cime di rapa og stracchino, Italiensk linsesalat, surdejsfoccacia og pesto

TORSDAG 03.04.25

Tærte med porre og feta, romaine salat med ansjosdressing, parmesan og croutoner, surdejsbrød og bønnespread

FREDAG 04.04.25

Soufiko, Græsk grøntsagsstuvning med Samos linser, frisk orzo salat, ristet brød og Græsk hummus

LØRDAG 05.04.25

Østrigsk Pandekagesuppe – Sellerischnitzel toppet med kapers – Østrigsk Bønnesalat – Mørkt Surdejsbrød med græskarkerneolie dip

________________________

 

Vi kan ikke tilpasse maden eller tage højde for individuelle allergier, og vi kan ikke garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.