_______________________
TIRSDAG 01.04.25
New Orleans gumbo med kylling og chorizo, krydrede ris, med surdejsbaguette og hvidløgssmør
ONSDAG 02.04.25
Grillet Polenta med cime di rapa og stracchino, Italiensk linsesalat, surdejsfoccacia og pesto
TORSDAG 03.04.25
Tærte med porre og feta, romaine salat med ansjosdressing, parmesan og croutoner, surdejsbrød og bønnespread
FREDAG 04.04.25
Soufiko, Græsk grøntsagsstuvning med Samos linser, frisk orzo salat, ristet brød og Græsk hummus
LØRDAG 05.04.25
Østrigsk Pandekagesuppe – Sellerischnitzel toppet med kapers – Østrigsk Bønnesalat – Mørkt Surdejsbrød med græskarkerneolie dip
________________________
Vi kan ikke tilpasse maden eller tage højde for individuelle allergier, og vi kan ikke garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.