_______________________
TIRSDAG
Svampeboller med kartoffelmos, tyttebær og svampesovs, spædesalat med ristede græskarkerner og olie og eddikedressing, surdejsbrød og ingridærtehummus.
ONSDAG
Selleri schnitzel og brunetsmør sovs med kapers og persille, bagekartofler med urtecreme, grillet spidskål salat og surdejsbrød.
TORSDAG
Løgtærte med gedeost, timian og mizuna. Kålsalat med snittet spidskål, ristet grønkål, rosenkål, æbler, sennepsdressing og ristede mandler. Pisket urtesmør og surdejsbrioche.
FREDAG
Spinat og ricotta ravioli med tomatsovs og parmesan, grillede courgetter og peberfrugter med linser, kapers og citron, pesto og surdejsfocaccia med olivenolie og rosmarin
LØRDAG
Græskarbygotto med syltede østershatte, parmesan og ristede græskarkerner, braiseret radicchio med vindruer og timian, aioli og surdejsbrød
________________________
Vi kan ikke tilpasse maden eller tage højde for individuelle allergier, og vi kan ikke garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.