MENU

______________________

Tirsdag 29.07
Daal med fladbrød sort hvidløgssmør.

Onsdag 30.07
Gratin af mørksej med grillet agurk, fennikel, brøndkarse og kærnemælksvinaigrette. Surdejsbrød med sorthvidløgsdressing.

Torsdag 31.07
Mac ‘n’ beans ‘n’ cheese med grillet squash og chilisauce. Surdejsbrød og dip med bagt gulerod.

Fredag 01.08
Sursød gris og kål med rød karry og ris. Fladbrød med misodip.

Lørdag 02.08
Asiatisk nudelsalat med æg og agurkesalat. Surdejsbrød med peanutdip.

Søndag 03.08
Toast med grøn salat og surt.

 ______________________

Menuén skifter hver uge.

Vi kan ikke tilpasse maden eller tage højde for individuelle allergier, og vi kan ikke garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.