______________________
Tirsdag:
Braiseret fennikel, gulerodscrudité, perlespelt, appelsin og rapsolie vinaigrette, surdejsbrød og flækærtecreme.
Onsdag:
Braiseret fennikel, gulerodscrudité, perlespelt, appelsin og rapsolie vinaigrette, surdejsbrød og flækærtecreme.
Torsdag:
Rødbeder marineret i solbærvinaigrette, rugkerner, mizuna og saltede mandler, surdejsbrød og hummus.
Fredag:
Falafel med tahindressing, syltede løg og grillede peberfrugter, fladbrød og baba ganush.
Lørdag:
Chilibowl med bønner, peberfrugt, lime og koriander. Farserede padrons med linser, gulerødder, chili, spidskommen. Dertil creme fraiche og quasedillas
Søndag:
Tomatsuppe og crutoner med urtecreme.
______________________
Vi kan ikke tilpasse maden eller tage højde for individuelle allergier, og vi kan ikke garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.