MENU

______________________

Tirsdag:
Braiseret fennikel, gulerodscrudité, perlespelt, appelsin og rapsolie vinaigrette, surdejsbrød og flækærtecreme.

Onsdag:
Braiseret fennikel, gulerodscrudité, perlespelt, appelsin og rapsolie vinaigrette, surdejsbrød og flækærtecreme.

Torsdag:
Rødbeder marineret i solbærvinaigrette, rugkerner, mizuna og saltede mandler, surdejsbrød og hummus.

Fredag:
Falafel med tahindressing, syltede løg og grillede peberfrugter, fladbrød og baba ganush.

Lørdag:
Chilibowl med bønner, peberfrugt, lime og koriander. Farserede padrons med linser, gulerødder, chili, spidskommen. Dertil creme fraiche og quasedillas

Søndag:
Tomatsuppe og crutoner med urtecreme.

 ______________________

 

Vi kan ikke tilpasse maden eller tage højde for individuelle allergier, og vi kan ikke garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.