Hjem for kulturskabere og kulturoplevelser

Åbner 2024

Det faste hold i Nordhus har rødder i alt fra musik og gastronomi til coaching og iværksætteri. Vores baggrunde er forskellige, men fælles er, at vi har erfaring fra kultur- og oplevelsesbranchen, og at vi alle har haft fingrene i forskellige former for kulturiværksætteri.

Vi har derfor ikke kun læst os til det hele, men ved, hvad det kræver at få tingene til at ske og idéerne ud at flyve. Udover at være ansvarlige for at skabe Nordhus’ kulturprofil, så er vi med hele vejen til at vejlede, sparre, udvikle og guide alle de unge kulturskabere i huset, så rammerne bliver så trygge, sjove, inspirerende og udviklende som muligt.  

Lær os bedre at kende her:

Maj Scott-Kofod

DAGLIG LEDER

Maj Scott-Kofod er ansvarlig for den daglige drift af Nordhus sammen med de kommende kulturskabere. Maj kommer fra en lang karriere som iværksætter fra hospitality branchen, hvor hun bl.a. stiftede og drev det første uafhængige hostel i København, Woodah Hostel. En rejse, der startede med en gammel cykelkælder og sluttede med et veldrevet hostel, yogastudio og cafe, der havde stor betydning for lokalmiljøet. Derudover har Maj en baggrund som yoga lærer, byplanlægger fra RUC og oceanografi fra Hawaii Pacific. Hun er medstifter af surf- og yogakollektivet ’Lualua’ waves, som efter covid, arbejdede på igen at drive fællesskab og samvær gennem yoga og surf i Cold Hawaii i Thy.

“Lad os sætte skabertrangen og hinanden fri og finde tilbage til der, hvor drømme kommer fra”

Med Nordhus glæder jeg mig allermest til at sætte en masse mennesker og ildsjæle fri til at udvikle sig, komme til borde med de gode idéer og skabe nyt. Alt sammen i trygge, tillidsfulde og respektfulde rammer. For kun i trygge rammer kan man udvikle sig mest, bedst og frit. Derfor kommer vi til at gøre meget ud af at dyrke fællesskabet. Vi skal turde rykke os helt derud, hvor vi føler os modige, og hvor noget er på spil. Det er her vi lærer af livet og høster indsigt fra vores fodfejl. Man skal turde fejle, men allerførst skal man bare turde.

Simon Holmgaard

MUSIK & EVENT

Simon Holmgaard er en erfaren kaospilot og har tidligere arbejdet med ledelse og udvikling af flere større spillesteder og kulturorganisationer i København. Simon har dertil baggrund som underviser i projektudvikling og lederskab på højskoler samt videregående uddannelser. Hans arbejde og passion har derfor i mange år befundet sig i krydsfeltet mellem kulturiværksætteri og undervisningsdesign. 

“Vi skal løfte i flok for at at få det hele til at spille”


Det kræver sit at få et helt nyt kulturhus med en skarp profil op at køre i en by som København. Det kræver både visioner for kulturen, nytænkende koncepter og flid. Mest af alt kræver det et stærkt fællesskab kulturskaberne i mellem for at få det hele til at spille. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at styrke sammenholdet og styrke troen på, at den vilde idé faktisk kan lykkes!

Felicia Nørgaard

STIFTER

Med en lang karriere indenfor HR, ledelsesudvikling og forandring brænder Felicia for at styrke unges personlige og professionelle udvikling og hjælpe dem videre den vej, der er rigtig for dem. Felicia har været ansat i flere store virksomheder og været selvstændig HR konsulent og coach, og den røde tråd i hendes karriere er at forbinde og udvikle mennesker ud fra, hvor de er, og hvor de gerne vil hen.

“Udvikling på flere parametre”


Med Nordhus vil vi gerne understøtte unges evner til at sætte i værk. Det er ikke nødvendigvis lig med, at man så bliver iværksætter med et CVR-nummer, men mere at man tør sætte noget i gang, prøve ting af og turde at fejle – fordi ansvar og medejerskab booster selvværdet. Som kulturskaber kommer man derfor ikke kun til at udvikle sig professionelt, men også personligt og relationelt.

KATRINE BERNARD VINTHER

STUDENTERMEDHJÆLPER

Katrine er vores seje studentermedhjælper. Hendes fokus er på kommunikation, og samtidig jonglerer hun alt fra planlægning af events, kommunikation, tekniske opgaver, merchandise osv. Katrine er passioneret om at gentænke kulturlivet i København. Ved siden af arbejdet hos Nordhus, studerer hun litteraturvidenskab – et studie, der åbner døre til kulturbranchen, og hvor man altid er på jagt efter ’den gode tekst’.

“I Nordhus skal vi skabe sceneplads, gulvplads, arbejdsplads og skaberplads, til kulturen”

Det kribler i mine fingre for at være med, når dørene til Nordhus åbner. Vi skal ud at vise, hvad ungdommen kan. Vi skal skabe kultur, der udfordrer, og vi skal udfordre kulturen. Og vi skal gøre det sammen.

Petrine Voetmann Hasselstrøm

ØKONOMI OG ADMINISTRATION

Petrine er ansvarlig for administration og økonomi i Nordhus. Med flere års erfaring som financial controller i bl.a. shipping- og transportbranchen, er Petrine stærk i økonomistyring, regnskab, controlling, rapportering, budgettering, ledelse og analyser.

VI ER ALTID PÅ UDKIG EFTER SPÆNDENDE SAMARBEJDSPARTNERE.
ER DET DIG/JER?