Kom med, når naturmennesket, kokken og tv-værten Nikolaj Kirk inviterer til et levende foredrag om sin nye bog Spis. Grønt. Nemt. Nu – og om jagt, mad og kærligheden til naturen.
Med sin karakteristiske energi og nysgerrighed deler Nikolaj ud af sine oplevelser og fortæller, hvordan han finder inspiration til at arbejde kreativt med naturen som råstof – både i køkkenet og på tv.
Undervejs dykker han ned i sin tilgang til madformidling, sine holdninger til jagt, og hvordan respekt for naturen og vildtet hænger uløseligt sammen med glæden ved god mad.
Spis. Grønt. Nemt. Nu er ikke bare en kogebog – det er en sanselig hyldest til hjemmelavet mad lavet af rene råvarer. Med 90 nye hverdagsretter viser Nikolaj, at grøn mad hverken er kedelig eller kompliceret, men fuld af smag, nærvær og liv.
Vil du spise med inden, når vi serverer en af retterne fra Spis. Grønt. Nemt. Nu ved langbordet?
Så kan du købe en samlet billet herunder.
PROGRAM
Langbordsmiddag 18:30-19:30
Foredrag 20-21:30
Kom med, når naturmennesket, kokken og tv-værten Nikolaj Kirk inviterer til et levende foredrag om sin nye bog Spis. Grønt. Nemt. Nu – og om jagt, mad og kærligheden til naturen.
Med sin karakteristiske energi og nysgerrighed deler Nikolaj ud af sine oplevelser og fortæller, hvordan han finder inspiration til at arbejde kreativt med naturen som råstof – både i køkkenet og på tv.
Undervejs dykker han ned i sin tilgang til madformidling, sine holdninger til jagt, og hvordan respekt for naturen og vildtet hænger uløseligt sammen med glæden ved god mad.
Spis. Grønt. Nemt. Nu er ikke bare en kogebog – det er en sanselig hyldest til hjemmelavet mad lavet af rene råvarer. Med 90 nye hverdagsretter viser Nikolaj, at grøn mad hverken er kedelig eller kompliceret, men fuld af smag, nærvær og liv.