FARVERIGE SERVERINGER, FRISKE RÅVARER I SÆSON

ÅBEN FRA TIRSDAG-SØNDAG

Kom forbi til en snack, en kop kaffe, en luksustoast eller en forfriskning tirs-søn 8-17 (fra 15.oktober)

Fællesmiddag:
Langbordet er dækket op torsdag til lørdag kl. 18.00-19.30. Første gang 24.oktober 2024
Kom i god tid, så du kan nå at finde en plads og købe noget af drikke i baren.
Maden serveres kl 18.00.

FÆLLESMIDDAG

Vi har få fælles sprog i verden, men mad er ét af dem – og det skal vi bruge til at udvikle os og komme hinanden ved. For der sker noget særligt, når vi spiser sammen. Derfor har mødet om måltidet en helt særlig betydning i NORDHUS. 

Vi spiser sammen til vores fællesmiddage torsdag, fredag og lørdag kl. 18.00-19.30. Kom i god tid, så vi er klar, når kokkene præsenterer maden og er klar til at servere den. 

I NORDHUS er maden grøn, farverig og inspireret af køkkener fra hele verden. Vi serverer den family style, og menuen skifter hver dag, så du kan sagtens komme flere dage i træk. Vi lægger vægt på sæsonens råvarer, og giver plads til, at der somme tider også kan snige sig lidt kød eller fisk med på bordet. Glæd dig til at se ugens menu her.

Vores lange fællesborde inviterer til samtale, og vi elsker, når man deler måltidet med ens naboer, uanset om man kender dem eller ej.

1% AF REGNINGEN GÅR TIL FOODPRINT NORDIC

Vi er medlem af Foodprint Nordic. Foodprint Nordic arbejder målrettet for at skabe et bæredygtigt madsystem, der er baseret på en sund og levende jord, og hvordan vi sammen understøtter det regenerative landbrug og dyrkelsen af næringsrige fødevarer. I NORDHUS deler vi denne ambition, fordi vi tror på, at vi alle kan og bør tage del i at skabe et regenerativt madlandskab og en grønnere fremtid. 

Som ny maddestination, ønsker vi at være en platform, der bidrager til at flere kan få viden om regenerativt jordbrug. Derfor inviterer vi også gæster og madborgere med på rejsen. Det betyder blandt andet, at vi  lægger 1% på din regning. Den ene procent går til Foodprint Nordics ‘Restore Fund’, der støtter lokale regenerative jordbrugsprojekter. Du kan læse mere om projekterne nedenfor.