BESTYRELSEN

 

Rasmus Nørgaard. Forperson 

Stifter af Nordhus Fonden, mangeårig erfaring inden for ejendomsinvesteringer og udvikling af byer. Stifter af og bestyrelsesmedlem i NREP, Stifter af home.earth og bestyrelsesmedlem i JunkFood.

 

Felicia Nørgaard. Stifter og administrerende direktør

Stifter af Nordhus, med baggrund og erfaring indenfor kommunikation, HR og ledelsesudvikling fra bl.a. Nordea og som selvstænding HR konsulent. Derudover er Felicia certificeret coach.

 

Steen Sønderby. Bestyrelsesmedlem

Stor erfaring som revisor, rådgiver og økonomiansvarlig, hvor han ar arbejdet med regnskab, rapportering, SKAT, moms, finansiering, samt håndtering af governance omkring start-ups. 
Sissel Pedro Hansen. Bestyrelsesmedlem

Kaospilot og bred erfaring indenfor iværksætteri både i DK og udlandet og er blandt andet stifter af Startup Guide, medstifter af Impact The Future, Kaospilot+ Berlin og Future Club. Sissel er også bestyrelses- og panelmedlem ved bl.a. Danske Tech Startups og regeringens grønne iværksætterpanel.

 

Lærke Hein. Bestyrelsesmedlem

Lærke har har bred erfaring som iværksætter, byudvikler og kulturentreprenør. Lærke stiftede Karrierebar og har været arbejdende bestyrelsesformand for Distortion. Senest har Lærke været Co-CEO i Tunnelfabrikken. Derudover er Lærke bestyrelsesmedlem i Fonden Roskilde Festival, Fonden Fristaden Christiania og Fonden De Åbne Rum og medlem i Realdanias Repræsentantskab.