FARVERIGE SERVERINGER, FRISKE RÅVARER I SÆSON

LANGBORDSMIDDAG

Vi har få fælles sprog i verden, men mad er ét af dem og det skal vi bruge til at udvikle os og komme hinanden ved. For der sker noget særligt, når vi spiser sammen. Derfor har mødet om måltidet en helt særlig betydning i NORDHUS. 

Vi spiser sammen ved langbordene hver tirsdag, onsdag og torsdag kl. 18.30. Kom gerne lidt før, så du kan finde dig godt til rette og nå forbi baren, inden kokken byder velkommen og præsenterer aftenens menu.

I NORDHUS er maden grøn, farverig og inspireret af køkkener fra hele verden. Vi serverer den family style, og menuen skifter hver dag, så du kan sagtens komme flere dage i træk. Vi lægger vægt på sæsonens råvarer, og giver plads til, at der somme tider også kan snige sig lidt kød eller fisk med på bordet.

Vores lange fællesborde inviterer til samtale, og vi elsker, når man deler måltidet med ens naboer, uanset om man kender dem eller ej.

UGENS MENU

Fra d. 25. november til d. 18. december skruer vi op for julestemingen med julemenuer til langbordsmiddagen.
______________________

TIRSDAG
Hasselback selleri med selleripuré, ristet palmekål, klementiner og ristede hasselnødder, fermenteret rødkål og misosmør, ristede kartofler med timian og surdejsbrød

ONSDAG
Flæskestegssandwich med rødkål, syltede agurker og sennepsmayonnaise, rodfrugt- og grønkålssalat med citronvinaigrette, surdejsbrød og æblemostarda

  • Vegetarisk alternativ: Helbagt selleri med miso

TORSDAG
Stegt and med ristede kartofler og bagte løg, rødkålssalat med appelsin, granatæble, ristede kerner og sennepsvinaigrette, surdejsbrød og andesovs

  • Vegetarisk alternativ: Helbagt selleri med miso

Der kan tilkøbes julesmåkager og gløgg efter middagen. 

________________________

Julemenuen serveres fra uge 48 til 51 og gentager sig hver uge.

Vi kan ikke tilpasse maden eller tage højde for individuelle allergier, og vi kan ikke garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.

1% AF REGNINGEN GÅR TIL FOODPRINT NORDIC

Vi er medlem af Foodprint Nordic. Foodprint Nordic arbejder målrettet for at skabe et bæredygtigt madsystem, der er baseret på en sund og levende jord, og hvordan vi sammen understøtter det regenerative landbrug og dyrkelsen af næringsrige fødevarer. I NORDHUS deler vi denne ambition, fordi vi tror på, at vi alle kan og bør tage del i at skabe et regenerativt madlandskab og en grønnere fremtid. 

Som ny maddestination, ønsker vi at være en platform, der bidrager til at flere kan få viden om regenerativt jordbrug. Derfor inviterer vi også gæster og madborgere med på rejsen. Det betyder blandt andet, at vi  lægger 1% på din regning. Den ene procent går til Foodprint Nordics ‘Restore Fund’, der støtter lokale regenerative jordbrugsprojekter. Du kan læse mere om projekterne nedenfor.